projectes i programes

Projectes i programes

Mitjançant un enfocament de treball de recerca dirigida a l’acció i metodologies innovadores i participatives, impulsem la generació de coneixement sobre sistemes alimentaris sostenibles, sobirania alimentària, dietes saludables i aprofitament alimentari, entre d’altres. Gràcies a un equip versàtil i multidisciplinar duem a terme projectes de recerca, consultoria i accions d’educació i sensibilització per tal que cada vegada siguin més les persones que aposten per un model sostenible i transformador.

Simbiosi P(0)MA: simbiosi industrial per l’aprofitament alimentari

En desenvolupament

Al menjador de l’escola, #jonollenço!

En desenvolupament

#BarcelonaEspigola 2023: recuperació i transformació de taronja amarga de carrer

Properament (2023)

#YoungGlean

Finalitzat (2022)

Plantem-nos: líders comunitàries per la sobirania alimentària i l’aprofitament alimentari

Finalitzat (2021)

Aprenentatge i Servei per l’aprofitament alimentari

Formem als i les joves sobre l’impacte ambiental i social derivat de les pèrdues i el malbaratament alimentari i del sistema agroalimentari
actual, i els empoderem a cercar-hi solucions.

(r9)Alimenta: com promoure
la reducció de les PMA en
les organitzacions del sector
agroalimentari

Finalitzat (2020-2021)

Del Camp al Barri:
sostenible, saludable, de
proximitat i per a totes!

Finalitzat (2022)