Alimentem la responsabilitat social i ambiental

Oferim serveis i activitats vinculades a l'espigolament, la sensibilització sobre el malbaratament alimentari i la cuina d'aprofitament.

Fomenta la cohesió del teu equip amb una activitat a l’aire lliure i generant impacte social i ambiental positiu.

Aprèn receptes per treure el màxim partit dels aliments d’una manera pràctica i divertida.

Descobreix de la mà de professionals de la cuina els millors trucs i receptes per a una alimentació saludable i sostenible.

Adquireix competències per a treballar en la reducció i prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari a la teva empresa, organització o centre educatiu.

Pren consciència sobre el malbaratament alimentari d’una manera didàctica i participativa. Tu també ets part de la solució!

Inspira’t per passar a l’acció: parlem de pèrdues i malbaratament alimentari, emprenedoria social, pagesia i espigolament i dret a l’alimentació saludable i sostenible.

Com podeu complementar l'activitat?

Degustació de productes es im-perfect®

Tasta les nostres conserves vegetals i naturals elaborades sota criteris d'aprofitament alimentari, consum responsable i sostenibilitat social i ambiental.

Inclou es im-perfect® als teus obsequis d’empresa, cistelles de Nadal o en qualsevol altre esdeveniment que vulguis celebrar.

Campanyes divulgatives i de comunicació

Fes arribar la lluita per l’aprofitament alimentari més lluny: dissenyem materials i campanyes de sensibilització a mida.

Ens adaptem al vostre context

Empreses i entitats privades

Administracions públiques

Entitats del tercer sector

Han confiat amb nosaltres

Tens algun dubte? Vols contractar un servei?