Al menjador de l’escola, #jonollenço!

Vols avançar cap a un menjador malbaratament zero?

Sabies que la lluita contra el malbaratament alimentari s’engloba dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible definits per les Nacions Unides de cara el 2030? I que la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris contempla que totes les empreses de la cadena alimentària, inclosos els menjadors escolars, hagin de quantificar i informar sobre el seu malbaratament i elaborar un pla prevenció i reducció d’aquesta problemàtica?

El projecte Al menjador de l’escola, #jonollenço! té com a objectiu convertir al professorat i els equips de monitoratge en agents actius en l’impuls de projectes de reducció i prevenció del malbaratament alimentari a l’escola i, en concret, al menjador escolar.

Què oferim?

1. Formació d’un equip de 10 centres educatius de Catalunya amb servei de menjador.
2. Procés de formació i assessorament per quantificar i codissenyar accions de prevenció i reducció del malbaratament alimentaris als menjadors escolars.

Durada del programa: Dos cursos escolars: gener 2022 – març 2023

Data límit d’inscripció: 7 de febrer de 2022
Tancament i formació del grup de 10 escoles participants: 14 de febrer 2022

Si esteu interessades en participar en el projecte, o bé teniu dubtes i us agradaria saber-ne més, podeu mirar el vídeo de la sessió informativa en l’enllaç següent o descarregar-vos el material informatiu sobre el programa.

També podeu contactar amb nosaltres al correu: zerowaste@espigoladors.com