blog-cat

ÚLTIMES ENTRADES

(r9)Alimenta, o com promoure el canvi a les organitzacions del sector agroalimentari cap a la reducció de les pèrdues i
Del Camp al Barri: saludable, sostenible, de proximitat i per a totes! Unió de Pagesos i la Fundació Espigoladors, amb
En motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, entrevistem la Núria, l’Alejandro i la Cèlia, de l’àrea de sensibilització i
"He après la capacitat immensa que té un grup de persones involucrades en un mateix objectiu i a valorar profundament
El Pacte de Milà i els sis eixos d'Espigoladors per posar l'alimentació saludable i sostenible al centre En el marc
Josep Lluís Escuer, a un dels seus camps de nectarines. // Imatge cedida
Després d’un 2020 difícil per culpa del coronavirus, la pagesia local segueix afrontant reptes no menys complicats: la globalització del
Food Relations: cuina d’aprofitament, interculturalitat i empoderament Aquest mes de juliol va concloure la tercera edició del Food Relations, un
En Josep Miquel Fibla és investigador del programa de fruticultura de l’Institut de Recerca i Tecnologies Alimentàries (IRTA), un organisme
Moltes persones troben en l’espigolament una manera de retrobar-se amb la natura al mateix temps que fan una tasca en
A hans is shown holding a tangerine from a tree
Repassem els aspectes clau d’un dret que encara no es compleix en el marc del Dia Mundial de la Salut.