contacte

UNEIX-TE AL #JONOLLENÇO

Contacta’ns!

Escriu-nos i et donarem una resposta al més aviat possible. Us recomanem consultar els contactes de cada departament, descrits a continuació, per una resposta més ràpida i directa.

Ens comprometem a no compartir les teves dades. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Fundació Espigoladors. FINALITAT: Atendre la sol·licitud de l’usuari/a. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interessat/da. CESSIONS : No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial. DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es). INFORMACIÓ ADICIONAL: www.espigoladors.cat/politica-de-privacidad/

comunicacio@espigoladors.com
93 525 62 14
El Prat de Llobregat

Segueix-nos!

Vull venir a espigolar
A l’apartat Espigolaments i voluntariat trobaràs el formulari per inscriure’t a la nostra borsa de voluntariat. Et recomanem llegir l’apartat de Preguntes freqüents i el document de drets i deures del voluntariat. Si encara et queden dubtes, pots contactar amb voluntariat@espigoladors.com

Soc un productor o productora
Si vols formar part de la nostra xarxa de productors i productores col·laboradors i que vinguem a espigolar als teus camps, contacta’ns a info@espigoladors.com o al telèfon 644 88 07 47. En aquest document t’expliquem breument el que això significa.

Soc periodista
Per temes de premsa, poseu-vos en contacte amb nosaltres a comunicacio@espigoladors.com.

Soc una escola, institut, universitat o entitat educativa
Si vols concertar un taller, xerrada o projecte d’ApS al teu centre o entitat educativa, contacta’ns a educacio@espigoladors.com.

Soc un/a estudiant i necessito informació
A la nostra web trobaràs informació sobre la nostra tasca, però si et queden dubtes pots omplir el formulari de contacte.

Vull treballar amb vosaltres
Envia’ns el teu currículum i carta de motivació a treball@espigoladors.com. Si hi ha una vacant disponible amb el teu perfil, ens posarem en contacte amb tu.

Soc una empresa o entitat i vull col·laborar amb el projecte
Podeu establir amb nosaltres col·laboracions de RSC en els àmbits següents: voluntariat corporatiu, activitats de team building, formació i sensibilització sobre aprofitament alimentari, lots de productes es im-perfect® o donatius. Escriviu a educacio@espigoladors.com per conèixer les nostres propostes.

Vull més informació sobre els productes es im-perfect®
A la web esimperfect.com trobaràs informació sobre la nostra gamma de conserves, un localitzador de punts de venda i un apartat de compra en línia.