blog-cat

ÚLTIMES ENTRADES

Aprofitem els aliments amb totes i per a totes Més de 170 persones han participat en tallers de cuina d’aprofitament i tallers de sensibilització en un projecte que cerca impulsar la cultura de l’aprofitament alimentari entre persones en situació de ...
Treball comunitari per l'aprofitament alimentari Més de 170 persones usuàries d'entitats socials i serveis de distribució d’aliments participen en espigolades i tallers de cuina per tal de promoure la cohesió social i la generació de xarxes de suport mutu. Per tercer ...
Estem al límit: per què reduir les pèrdues i el malbaratament alimentari és necessari perquè el sistema agroalimentari es mantingui dins dels límits planetaris Avui, Dia Internacional contra el Canvi Climàtic, posem sobre la taula la urgència de reduir les ...
Recuperem 8.730 kg de fruita i verdura a camps d'arreu del territori català en la 3a marató #joespigolo per l'aprofitament alimentari El diumenge 8 d’octubre, de 10 h. a 13 h., vam celebrar la 3a edició de la Marató #joespigolo ...
Arranquem el projecte europeu Soulfood per buscar solucions tecnològiques per lluitar contra les pèrdues i el malbaratament alimentari Una iniciativa liderada per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, REDESSA, el Clúster TIC Catalunya Sud, la ...
WWF i la Fundació Espigoladors presenten el projecte Zitroladors per quantificar i reduir les pèrdues alimentàries de cítrics a peu de camp Amb motiu del Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Malbaratament d'Aliments, presentem juntament amb WWF ...
Mig centenar d'organitzacions “ens plantem” davant dels Ministres d'Agricultura europeus reunits a Còrdova per reclamar un altre model agroalimentari Més de cent persones ens vam concentrar ahir a la tarda a Còrdova per demanar un model alimentari més just, sostenible ...
Treballem les pèrdues i el malbaratament alimentari amb una perspectiva de Justícia Global Segon any d’implementació d’un procés d’Aprenentatge Servei en dos instituts de la ciutat de Barcelona per idear accions que ajudin a prendre consciència de la problemàtica. Gràcies ...
Entrevistem al Pau Farreny, de l’àrea de sensibilització i coneixement d’Espigoladors. Amb ell, descobrim com la cuina d’aprofitament pot ser una eina clau per a l’empoderament de persones en situació de vulnerabilitat i un vehicle per recuperar i intercanviar sabers ...