blog-cat

ÚLTIMES ENTRADES

Del Camp al Barri: saludable, sostenible, de proximitat i per a totes! Unió de Pagesos i la Fundació Espigoladors, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, hem dut a terme un projecte per promoure l’alimentació saludable i sostenible i el ...
En motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, entrevistem la Núria, l’Alejandro i la Cèlia, de l’àrea de sensibilització i coneixement d’Espigoladors. ...
"He après la capacitat immensa que té un grup de persones involucrades en un mateix objectiu i a valorar profundament la feina dels nostres pagesos." Celebrem el Dia Mundial del Voluntariat donant veu a una de les nostres voluntàries més ...
El Pacte de Milà i els sis eixos d'Espigoladors per posar l'alimentació saludable i sostenible al centre En el marc de la Capitalitat de l'Alimentació Sostenible, Barcelona va acollir, el passat octubre, el 7è Fòrum Global del Pacte de Política ...
Després d’un 2020 difícil per culpa del coronavirus, la pagesia local segueix afrontant reptes no menys complicats: la globalització del mercat, disminució dels ingressos, canvi climàtic, espècies invasores, etc. Parlem amb Escuer de la situació actual l’agricultura local i de ...
Food Relations: cuina d’aprofitament, interculturalitat i empoderament Aquest mes de juliol va concloure la tercera edició del Food Relations, un programa europeu impulsat per l’ONG ABD i en el qual la Fundació Espigoladors hi hem col·laborat fent tallers de cuina ...
En Josep Miquel Fibla és investigador del programa de fruticultura de l’Institut de Recerca i Tecnologies Alimentàries (IRTA), un organisme pertanyent a la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu impulsar la recerca i el desenvolupament tecnològic en l’àmbit ...
Moltes persones troben en l’espigolament una manera de retrobar-se amb la natura al mateix temps que fan una tasca en benefici de la comunitat ...
Repassem els aspectes clau d’un dret que encara no es compleix en el marc del Dia Mundial de la Salut. ...