#YoungGlean

#YoungGlean, un projecte amb impacte social i ambiental

#YoungGlean és un projecte amb impacte social i ambiental que busca generar un moviment juvenil compromès amb la reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari. En ell, 60 joves ens acompanyaran en una sèrie de formacions i espigolades per conèixer les implicacions de la problemàtica i reflexionar sobre possibles solucions o propostes per fer front a aquest repte global.

Vols participar-hi? Si tens entre 16 i 35 anys, suma’t a les accions de #YoungGlean!

Què farem?

Per fer visible una problemàtica tan extensa com la de les pèrdues i el malbaratament alimentari, és necessària la col·laboració de tantes persones com sigui possible. Des de la Fundació Espigoladors hem posat en marxa aquest mapa col·laboratiu on podreu compartir observacions, vídeos i imatges, per posar sobre la taula que són moltes i diverses les situacions en què es produeix aquesta problemàtica. Les vostres contribucions serviran per denunciar-ne les causes i fer incidència perquè els diversos agents implicats passin a treballar per l’aprofitament alimentari.

A més, com que som conscients que totes vosaltres coneixeu diferents idees i iniciatives d’aprofitament alimentari, en aquest mapa també les podeu compartir. D’aquesta manera, podrem impulsar també petits canvis en els nostres hàbits quotidians que de ben segur contribuiran a reduir el malbaratament.

Joves d’arreu, animeu-vos a participar en aquest mapa col·laboratiu! Fer-ho és molt fàcil, només hauràs de seguir aquests passos:

Escriu-nos a voluntariat@espigoladors.com per a més informació.

Acció desenvolupada en el marc del projecte #1Planet4All, una iniciativa d’Ajuda en Acció amb el finançament de la Unió Europea.