Registra’t al voluntariat d’Espigoladors_

Registra’t al voluntariat d’Espigoladors

Aquest formulari et permetrà rebre de forma regular la informació sobre les properes espigolades a camp. Et demanem les teves dades personals per poder gestionar l’assegurança d’accidents i també la teva arribada als camps. Gràcies!

* Camps requerits

1. Dades personals


/ /
( dd / mm / aaaa )


Població *
El contacte telefònic només l’utilitzarem en situacions d’urgent necessitat: canvis d’última hora, retards o problemes de localització el dia de l’espigolada o activitats programades amb poca antelació.

2. Sobre la teva participació a les espigolades

En quines zones agrícoles t’agradaria espigolar? Recomanem triar les zones més properes al teu lloc de residència habitual.
Disposes de vehicle propi per arribar als camps? *
Pots espigolar de dilluns a divendres? *
Pots espigolar els caps de setmana o festius? *

3. Com ens has conegut?

Quant temps fa que ens coneixes? *


Com ens has conegut?

 

4. Protecció de dades personals, drets d’imatge i drets i deures del voluntariat

En compliment de la nova Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals, t’informem que les dades de caràcter personal que ens facilites seran recollides en un fitxer propietat de la Fundació Espigoladors. Les dades serviran per gestionar la teva inscripció com a voluntari/a de l’entitat, que és la finalitat d’aquest formulari, i per remetre informació sobre les activitats que oferim. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, dret a la limitació del tractament, així com a la portabilitat i oposició fent clic a l’enllaç que apareix al peu de pàgina dels nostres correus o enviant un correu a voluntariat@espigoladors.com.

Pel que fa als drets i deures del voluntariat, els pots consultar a l’apartat “espigolaments i voluntariat” de la nostra pàgina web https://espigoladors.cat/ca/espigolaments/ a l’apartat d’espigolaments i vountariat.

Omplint el formulari següent atorgues a la Fundació Espigoladors amb NIF número G-66264953 d’acord amb la Llei Orgànica 1/1982, el dret i permís per captar i enregistrar imatges en les quals apareguis com a participant de les nostres activitats. Les imatges podran ser publicades a través dels canals de comunicació habituals de l’entitat, així com usades en materials de difusió amb l’objectiu d’il·lustrar les activitats que aquesta desenvolupa. Per mitjà del present formulari també renuncies a qualsevol remuneració econòmica que pugui derivar de qualsevol utilització d’aquestes imatges. En relació amb les persones menors d’edat, es demanarà sempre una autorització explícita per part del tutor o tutora legal.

La Fundació Espigoladors utilitza Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Les dades recollides a través del formulari seran transferides a MailChimp per ser processades. Podeu conèixer la política de privacitat de MailChimp AQUÍ