FAQ(CAT)

Quin material he de portar?

Recomanem portar un petit refrigeri per a mig matí com una peça de fruita o un entrepà, i també roba i calçat adequats per a l’activitat que es durà a terme. L’entitat facilita l’aigua i gots per a totes les persones participants i també eines, guants, caixes i pitralls identificatius de voluntariat.

On són els camps?

Els camps estan ubicats especialment a l’àrea del Parc Agrari del Baix Llobregat, que engloba diversos municipis propers a Barcelona, però també anem de forma puntual a camps d’altres zones de Catalunya com el Maresme, el Vallès, terres de Lleida o terres de l’Ebre.

Quin mitjà de transport puc fer sevir?

En cas de venir amb transport privat, es recomana donar disponibilitat per compartir cotxe amb altres voluntaris i voluntàries per contribuir a reduir l’impacte ambiental dels nostres trajectes. Des de l’organització posem en
contacte persones que venen d’àrees properes per tal que parlin i quedin en un punt que vagi bé a tothom.

En cas que alguna persona vingui amb transport públic, l’entitat li indica quina és la parada de bus, tren o ferrocarril
més propera al camp i intenta que algun voluntari o voluntària que vingui en cotxe la passi a recollir i l’apropi.

Poden venir menors d’edat?

Les persones menors de 16 anys podran participar en l’activitat dels espigolaments sempre que tinguin la supervisió
directa d’una persona major d’edat que l’acompanyi (mare, pare o tutor legal). La Fundació Espigoladors no se’n farà responsable sota cap circumstància.

M’avisaran a totes les espigolades que s’organitzin?

És possible que no rebis informació de totes les espigolades que fem per diversos motius: perquè algunes espigolades es fan amb grups tancats de persones (com entitats socials o escoles) o bé perquè el camp és petit i només ens cal un grup petit de persones. Si vols formar part de l’equip més estable per venir de forma fixa un dia a la setmana, avisa’ns.

I si em faig mal?

Les persones voluntàries menors de 70 anys estan cobertes per una pòlissa d’assegurances que cobreix els danys personals que eventualment es puguin ocasionar durant l’activitat de voluntariat.

Què fem amb les dades personals que ens has facilitat?

Les dades que ens has facilitat quedaran emmagatzemades en un fitxer propietat de la Fundació Espigoladors amb l’objectiu de gestionar la relació que ens vincula. Garantim el tractament de les dades segons la normativa vigent i t’informem que podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament dirigint-te a voluntariat@espigoladors.com.

Quin cost tenen les espigolades?

Les espigolades no tenen cap cost econòmic pels voluntaris. Però l’entitat destina una part dels seus recursos econòmics per garantir i promoure el correcte funcionament de l’activitat com personal, furgoneta, benzina, eines, etc. Si hi vols contribuir, pots comprar els nostres productes es im-perfect® i participaràs en la sostenibilitat
econòmica del projecte.