#ConservesQueCuiden

DAVANT LA COVID-19, #CONSERVESQUECUIDEN

L’actual crisi sanitària està afectant especialment a aquells col·lectius més vulnerables de la nostra societat. A la Fundació Espigoladors, seguim treballant per ser fidels al nostre propòsit: garantir el dret a una alimentació SALUDABLE per a totes les persones. Saludable en majúscules, perquè reivindiquem que aquest dret bàsic no està garantit si no es vetlla per fomentar una alimentació adequada i equilibrada.

Per això, a més de fer xarxa amb el sector primari i amb altres iniciatives per canalitzar aliments frescos, posem el nostre obrador a disposició de les necessitats de la societat amb la campanya #ConservesQueCuiden: cremes de verdures i compotes acompanyades amb missatges d’esperança. Produïm aliments transformats de primera necessitat amb un alt valor nutritiu i, amb la col·laboració d’entitats socials, els posem a l’abast de persones en situació de vulnerabilitat i precarietat que tenen dificultats per accedir a una alimentació saludable. A la vegada, garantim els llocs de feina del nostre obrador, que funciona com a espai d’inserció laboral.

Per tirar endavant el projecte i pal·liar els efectes de la COVID 19, necessitem més que mai el vostre suport. No ens deixem a ningú enrere, i fem que el #TotAniràBé arribi a totes les llars.

COM HI POTS COL·LABORAR?

Demanem la col·laboració d’organitzacions i persones. Tots els fons que recaptem els destinarem a l’elaboració i canalització de compotes i cremes destinades a garantir i millorar l’alimentació de persones grans en situació de vulnerabilitat.

Pots realitzar la teva aportació mitjançant pagament amb targeta (clicant el requadre amb l’aportació desitjada) o bé mitjançant transferència al número de compte de Fundació Espigoladors amb el concepte “Conserves que cuiden”.

CaixaBank    ES17 2100 3335 7022 0020 2923

10
6 COMPOTES
2 CREMES
30
20 COMPOTES
2 CREMES
60
40 COMPOTES
10 CREMES
ALTRES
QUALSEVOL AJUDA ÉS BENVINGUDA!
ALTRES
QUALSEVOL AJUDA ÉS BENVINGUDA!

* T’informem que la Fundació Espigoladors està acollida a la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal d’entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge i, per tant, els donants (persones físiques) podran aplicar una deducció del 75% per als primers 150 € donats i un 30% sobre la resta de l’import i els donants (persones jurídiques) podran aplicar una deducció al seu impost de societats d’un 35 % de l’import donat. Si vols sol·licitar un certificat fiscal per la donació feta envia un correu a dono@espigoladors.com, perquè puguem identificar la teva donació, amb la informació següent: Nom i cognoms, DNI, adreça postal, correu electrònic, import de la donació realitzada i data de realització de la donació.

*Les dades de caràcter personal s’incorporaran en fitxers el responsable dels quals és l’entitat destinatària de la donació amb la finalitat de registrar l’aportació feta i remetre-li el certificat fiscal que ens sol·liciti. Podràs exercir els drets previstos en la normativa de protecció de dades mitjançant escrit dirigit a la seu social de l’entitat destinatària de la donació.

A QUI VA DIRIGIT?

Les conserves elaborades es reparteixen a entitats socials i Serveis de Distribució d’Aliments que atenen persones en situació de risc d’exclusió social.

TOT AIXÒ ÉS GRÀCIES A TU!

38060

Compotes i cremes repartides

Conserves que cuiden

40060

Euros aconseguits

Euros recaptats

Vols saber-ne més?

No t’ho quedis per tu, comparteix-ho!

GRÀCIES PER COL·LABORAR